sestdiena, 2012. gada 3. marts

Dzīvības enerģija



"Ci" ķīniešu valodā nozīmē iekšējā enerģija, bet "Gun" - darbs: Cigun tiešā nozīmē ir darbs ar iekšējo enerģiju. Šai iekšējai enerģijai, ar kuru atšķiras dzīvais no mirušā, ir milzīga nozīme: atjaunojot dzīvības enerģiju, cilvēks kļūst vesels un spēcīgs, jo tieši enerģijas trūkums ir slimību cēlonis.
CIGUN VINGROJUMU KOMPLEKSU PAMATĀ IR PLŪSTOŠAS KUSTĪBAS, PAREIZA ELPOŠANA UN DOMU SAKĀRTOŠANA.

Cigun nav aizliegts nevienam. Vingrot var un pat vajag arī tad, ja slimība vai trauma nolikusi invalīda ratiņos vai pat gultā. Tikai nevajag gaidīt brīnumus -. Cigun neaizvieto ārstēšanu, bet brīnišķīgi papildina to.
Cigun kombinācijā ar citām terapijas metodēm palīdz ātrāk un kvalitatīvāk tikt galā ar vairākām slimībām, tajā skaitā ar depresiju un atkarībām. Bet potenciālajiem Cigun skolniekiem neviens neliek uzreiz atmest kaitīgos ieradumus. Tiesa, ar laiku organisms pats pamazām atsakoties no alkohola, nikotīna. "Pakāpeniski organisms pats aizvieto nelabvēlīgas enerģijas ar pozitīvām.
Šī vingrošanas sistēma neprasa kļūt par ķīnieti, tā nav pretrunā nevienai reliģijai. Nodarbības parasti notiek reizi nedēļā un ilgst pusotras stundas, turklāt visas kustības ir ļoti maigas un fiziskas slodzes tikpat kā nav. Jau pēc septiņām nodarbībām skolnieks ir apguvis elementārākos Cigun pamatprincipus un, ja vēlas, var turpināt vingrot pats mājās. Labvēlīgo iedarbību cilvēki visbiežāk sāk manīt pēc trešās vai ceturtās nodarbības, taču viss atkarīgs no tā, cik katram aizsērējuši enerģētiskie kanāli.
.
Jauniem un veseliem CIGUN palīdz nostiprināt kaulus un muskuļus, attīrīt organismu.

Cilvēkiem gados un smagi slimiem palīdz atgūt spēkus, nomierināt nervus, normalizēt asinsspiedienu un vielmaiņu, tikt galā ar slimībām.

Lietišķiem un aizņemtiem cilvēkiem CIGUN var kļūt par efektīvu līdzekli organisma uzturēšanai labā formā, dzīves kvalitātes palielināšanai

Ciguna prakse dos Jums Enerģiju.

Ciguna prakse dos Jums Līdzsvaru.

Ciguna prakse dos Jums Veselību.

Ciguna prakse saglabās Jūsu jaunību

Turklāt, tas viss būs Jūsu rīcībā vienmēr.


Lai kādas vētras plosās apkārt - miers un stabilitāte Jūsos ļaus pārdzīvot jebkuru krīzi.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru